OpenMW 0.16.0

Anything related to PR, release planning and any other non-technical idea how to move the project forward should be discussed here.
BTolputt
Posts: 2
Joined: 27 Jun 2012, 09:22

Re: OpenMW 0.16.0

Post by BTolputt » 28 Jun 2012, 10:13

corristo wrote:Sorry for some inconvenience, but link in my comment leads straight to my post with RC2 link (just checked).
Sorry didn't notice your comment after OlderTroll's. The link in the news article links to the next page in the forum.

User avatar
raevol
Posts: 2987
Joined: 07 Aug 2011, 01:12
Location: Caldera

Re: OpenMW 0.16.0

Post by raevol » 29 Jun 2012, 02:29

Win32: Awaiting build of RC4
Win64: Awaiting build of RC4
Linux32: Awaiting build of RC4
Linux64: Awaiting build of RC4
Deb32: Awaiting build of RC4
Deb64: Awaiting build of RC4
OSX: Awaiting testing of RC4

User avatar
scrawl
Posts: 2152
Joined: 18 Feb 2012, 11:51

Re: OpenMW 0.16.0

Post by scrawl » 29 Jun 2012, 13:35

be5e0471067549cf48f9a882f4961151bb934fcb apparently caused a launcher regression. Zini, could you please revert it, so we can get new builds while i look into it?

User avatar
Zini
Posts: 5536
Joined: 06 Aug 2011, 15:16

Re: OpenMW 0.16.0

Post by Zini » 29 Jun 2012, 13:42

Done.

User avatar
scrawl
Posts: 2152
Joined: 18 Feb 2012, 11:51

Re: OpenMW 0.16.0

Post by scrawl » 29 Jun 2012, 13:54

Then make RC5 builds please


User avatar
Ace (SWE)
Posts: 825
Joined: 15 Aug 2011, 14:56

Re: OpenMW 0.16.0

Post by Ace (SWE) » 29 Jun 2012, 14:16

Right, 32-bit build for RC5 can be found here:
http://ace.haxalot.com/projects/OpenMW/ ... -win32.exe

The 64-bit build will take a bit longer, CMake decided to remove my build environment.

Edit:

64-Bit build now available here:
http://ace.haxalot.com/projects/OpenMW/ ... -win64.exe

Ghills
Posts: 2
Joined: 23 Jun 2012, 23:52

Re: OpenMW 0.16.0

Post by Ghills » 29 Jun 2012, 19:01

I just downloaded the rc5 and have a bug. It's a fresh install of MW and OpenMW on Windows 7 64 bit.

Launcher crashes when I try to open run it. Error message is:
---------------------------
Error creating Ogre::Root
---------------------------
<br><b>Failed to create the Ogre::Root object</b><br><br> Make sure the plugins.cfg is present and valid.<br><br> Press "Show Details..." for more information.<br>
OGRE Exception(7:InternalErrorException): Could not load dynamic library /\RenderSystem_dicrect3d9.
System Error: The specific module could not be found in DynLib::load at B:
\Programming\Projects\Ogre\Source\OgreMain\src\OgreIDynLib.cpp (line 91)

Trying to launch OpenMW directly gets this error: The program can't start because d3dx9_43.dll is missing from your computer.

I thought OpenMW used Ogre, etc as a replacement for DirectX. Also, the Morrowind install didn't popup the error message that I needed to install DirectX 9. Do I still need to install DirectX 9 in addition? Or is this some other problem and I should submit a bug report?

User avatar
scrawl
Posts: 2152
Joined: 18 Feb 2012, 11:51

Re: OpenMW 0.16.0

Post by scrawl » 29 Jun 2012, 19:28

Either a problem with the release by Ace or an issue with your system. Not a bug in openmw.
I thought OpenMW used Ogre, etc as a replacement for DirectX.
It's not a replacement, Ogre is a layer on top of DirectX (or OpenGL).

User avatar
Rebel-Rider
Posts: 34
Joined: 29 Mar 2012, 18:27

Re: OpenMW 0.16.0

Post by Rebel-Rider » 29 Jun 2012, 19:50

Ghills: I take it that you have had previous versions of OpenMW. If so, have you deleted the old openmw folder in the mygames directory before installing RC5?

Post Reply