[PATCH] Inventory sort button

General discussion regarding the OpenMW project.
For technical support, please use the Support subforum.
User avatar
psi29a
Posts: 5102
Joined: 29 Sep 2011, 10:13
Location: Belgium
Gitlab profile: https://gitlab.com/psi29a/
Contact:

Re: [PATCH] Inventory sort button

Post by psi29a »

Please please please gitlab.com? :D

I mean, we use it for issue tracking... it shouldn't be that big a leap for creating a fork and sending a merge request. Pretty please? :)
User avatar
silentthief
Posts: 449
Joined: 18 Apr 2013, 01:20
Location: Currently traversing the Ascadian Isles

Re: [PATCH] Inventory sort button

Post by silentthief »

yeah, this is awesome. Not a dev, and I am only throwing my opinion here, but little fixes like this are something that should not be a major issue to add to the main, as long as we don''t get off track on the goal for 1.0

ST the opinionated
edit for clarity and spelling errors
100% not a dev, but I know a little about Linux, MW, and scripting. I try to help. LMK if you have any questions.

Current MW quote: "I don't recall using teleportation. Yet there I was. Alone. Naked."
User avatar
kust
Posts: 11
Joined: 10 Jan 2019, 14:06

Re: [PATCH] Inventory sort button

Post by kust »

What about something like this? A nice "sort" icon with a context menu popping up after clicking on it. I pointed out some GMST values which could be used as text strings. It's just a quick mockup btw.
Image
Followin' OpenMW's progress everyday since 2011.
User avatar
psi29a
Posts: 5102
Joined: 29 Sep 2011, 10:13
Location: Belgium
Gitlab profile: https://gitlab.com/psi29a/
Contact:

Re: [PATCH] Inventory sort button

Post by psi29a »

Man, I love this 'gui' so much more than the default... KISS (keep it simple stupid)
CyberShadow
Posts: 17
Joined: 03 Mar 2019, 17:35
Gitlab profile: https://gitlab.com/CyberShadow

Re: [PATCH] Inventory sort button

Post by CyberShadow »

Looks good. However, I did not find any existing code for pop-up menus. Even very simple choice boxes seem to be implemented as entire dialog windows.
Post Reply