Graphcal issues (checkerboard pattern near any area of fog)

Support for running, installing or compiling OpenMW

Before you submit a bug report for the first time, please read: Bug reporting guidelines
Post Reply
doongar
Posts: 2
Joined: 06 Sep 2018, 11:15

Graphcal issues (checkerboard pattern near any area of fog)

Post by doongar » 06 Sep 2018, 11:25

When I increase the view distance (which decreases the fog) the pattern occurs much less, and only near the fog. Also, it should be noted that the trees become an odd color at the leaves.
Videocard is: Tegra X1
I compiled Openmw for arm64 with OpenSceneGraph 3.4.1
Screenshot from 2018-09-06 06-01-24.png
Screenshot from 2018-09-06 06-02-20.png
Screenshot from 2018-09-06 06-07-00.png

User avatar
psi29a
Posts: 4267
Joined: 29 Sep 2011, 10:13
Github profile: https://github.com/psi29a/
Contact:

Re: Graphcal issues (checkerboard pattern near any area of fog)

Post by psi29a » 06 Sep 2018, 11:59

Possible driver (kernel module) issue?

I too have gotten OpenMW to compile and run on a RPi (armhf) using the VC4 driver. I do not have these issues.

There might be tricks we can do, but we would also need a TegraX1 to do some debugging unless you would like to help debug the issue? :)

Are the drivers/kernel modules open-source or proprietary? Can they be updated?

doongar
Posts: 2
Joined: 06 Sep 2018, 11:15

Re: Graphcal issues (checkerboard pattern near any area of fog)

Post by doongar » 07 Sep 2018, 11:15

I'd be willing to debug, I have no experience with that so I will need help. I'll be making a post soon with detailed answers to your questions

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests