exclamation marks

General discussion regarding the OpenMW project.
For technical support, please use the Support subforum.
Post Reply
davidbodmer
Posts: 3
Joined: 15 Jun 2018, 09:16

exclamation marks

Post by davidbodmer »

Hello friends,

I am seeing this error, and have not see others talking much about it.
It is always on an NPC, but not all NPC's, maybe one in twenty so far. still early in the game.
does anyone have any idea what could be causing it?

Image
Image
User avatar
psi29a
Posts: 5354
Joined: 29 Sep 2011, 10:13
Location: Belgium
Gitlab profile: https://gitlab.com/psi29a/
Contact:

Re: exclamation marks

Post by psi29a »

It's a quest giver! :D
User avatar
drummyfish
Posts: 154
Joined: 22 Oct 2017, 10:13
Contact:

Re: exclamation marks

Post by drummyfish »

psi29a wrote: 18 Jun 2018, 12:22 It's a quest giver! :D
lol

Seriously though, I don't know. Do you have any mods active? I think I've seen this with some mods, the exclamation mark means a missing asset I think, which could be caused by loading the mods in wrong order or something.
davidbodmer
Posts: 3
Joined: 15 Jun 2018, 09:16

Re: exclamation marks

Post by davidbodmer »

Failed to load 'meshes/a/a_netch_f_cuirass.nif': Resource 'meshes/a/a_netch_f_cuirass.nif' not found, using marker_error.nif instead

found this in the log

ill try replace that file with originals and see if it fixes it
Chris
Posts: 1625
Joined: 04 Sep 2011, 08:33

Re: exclamation marks

Post by Chris »

An exclamation mark like that means a mesh wasn't found, so falls back to that obnoxiously large thing to get your attention. It would be caused by either a broken Morrowind installation (missing vanilla resources), or an incorrectly installed mod (missing mod resources).
User avatar
MiroslavR
Posts: 156
Joined: 12 Feb 2014, 17:45

Re: exclamation marks

Post by MiroslavR »

Someone has already had this problem. See https://bugs.openmw.org/issues/3119 for solution.
User avatar
wareya
Posts: 338
Joined: 09 May 2015, 13:07

Re: exclamation marks

Post by wareya »

That link just goes to a login page now.
User avatar
psi29a
Posts: 5354
Joined: 29 Sep 2011, 10:13
Location: Belgium
Gitlab profile: https://gitlab.com/psi29a/
Contact:

Re: exclamation marks

Post by psi29a »

try https://gitlab.com/OpenMW/openmw/issues/3119

We'll try to do an auto-redirect if possible.
Post Reply