[Solved] Contruction Set Not Properly Saving My Edits

Support for running, installing or compiling OpenMW

Before you submit a bug report for the first time, please read: Bug reporting guidelines
Post Reply
psychotrip
Posts: 22
Joined: 21 Aug 2018, 15:18

[Solved] Contruction Set Not Properly Saving My Edits

Post by psychotrip » 14 May 2020, 21:18

Hi everyone. So I'm just trying to make a very simple change in the construction set.

All I want to do is change the racial abilities of a custom race. I've done this before and it worked easily. But right now for some reason, even after saving the edits, nothing changes. When I go back to the construction set, everything is as it was before I changed anything. It's as though the "save" button does nothing anymore, despite displaying as though it works.

Does anyone know what's happening here? Thanks in advance!

User avatar
lysol
Posts: 1442
Joined: 26 Mar 2013, 01:48
Location: Sweden

Re: Contruction Set Not Properly Saving My Edits

Post by lysol » 15 May 2020, 17:02

Construction set, as in "The Elder Scrolls Construction Set" or "OpenMW-CS"?
Normal mapped texture replacers, exclusive for OpenMW:
My Nexus page

psychotrip
Posts: 22
Joined: 21 Aug 2018, 15:18

Re: Contruction Set Not Properly Saving My Edits

Post by psychotrip » 16 May 2020, 02:44

The OpenMW one haha. I'm not THAT much of a noob at this.

silentthief
Posts: 435
Joined: 18 Apr 2013, 01:20
Location: Currently traversing the Ascadian Isles

Re: Contruction Set Not Properly Saving My Edits

Post by silentthief » 16 May 2020, 16:16

psychotrip wrote:
14 May 2020, 21:18
Hi everyone. So I'm just trying to make a very simple change in the construction set.

All I want to do is change the racial abilities of a custom race. I've done this before and it worked easily. But right now for some reason, even after saving the edits, nothing changes. When I go back to the construction set, everything is as it was before I changed anything. It's as though the "save" button does nothing anymore, despite displaying as though it works.

Does anyone know what's happening here? Thanks in advance!
Okay, can you give us your infos? As in, what version, what OS you have, and openmw.log? This should help us to determine what is going on

ST the determiner
"You like to dance close to the fire, don't you?."

psychotrip
Posts: 22
Joined: 21 Aug 2018, 15:18

Re: Contruction Set Not Properly Saving My Edits

Post by psychotrip » 26 May 2020, 17:03

Sorry for the delay in replies!

I figured out what the problem was just a few minutes ago. I had 2 openmw construction sets on my computer for some reason. I think one is for the current release and the other is for the nightly? Either way, I was running the nightly version so I think that's why I wasn't seeing any changes.

Thank you guys for the help!



MOD: Marked as solved and moved to the Support subforum
-Atahualpa-

Post Reply