Master libraries

Support for running, installing or compiling OpenMW

Before you submit a bug report for the first time, please read: Bug reporting guidelines
Locked
jhooks1
Posts: 780
Joined: 06 Aug 2011, 21:34

Master libraries

Post by jhooks1 » 01 Apr 2012, 02:29

The following libraries are not in my cmake for openmw: MYGui, OGRE_RTShaderSystem, OGRE_Property, OGRE_Paging Do I need all these?

EDIT: See that I can easily include these, not sure about MYGui though. We never had to configure mygui before, it was automatically provided right?

User avatar
Zini
Posts: 5446
Joined: 06 Aug 2011, 15:16

Re: Master libraries

Post by Zini » 01 Apr 2012, 09:24

We had an outdated version of MyGUI included in our code base, but it has been removed since then.

jhooks1
Posts: 780
Joined: 06 Aug 2011, 21:34

Re: Master libraries

Post by jhooks1 » 01 Apr 2012, 18:59

I keep on getting this error when trying to make MYGUI

ERROR compiled OGRE DLL's wasn't found

I set OGRE_BUILD and OGRE_LIBRARIES to the right directories

User avatar
Ace (SWE)
Posts: 794
Joined: 15 Aug 2011, 14:56

Re: Master libraries

Post by Ace (SWE) » 01 Apr 2012, 19:02

You should be setting OGRE_SOURCE and OGRE_BUILD, nothing else.

jhooks1
Posts: 780
Joined: 06 Aug 2011, 21:34

Re: Master libraries

Post by jhooks1 » 01 Apr 2012, 19:16

Still getting the error, is there a precompiled mygui anywhere? EDIT: I can still generate the project even though I get this error.

User avatar
Ace (SWE)
Posts: 794
Joined: 15 Aug 2011, 14:56

Re: Master libraries

Post by Ace (SWE) » 01 Apr 2012, 19:25

Don't think so but I haven't really looked. MyGUI's cmake script was annoying though, and it took me a while to set up properly.
Have a look around the variables and see if something looks horribly wrong?
If that doesn't help I'll see if I can package up some pre-compiled stuff.

jhooks1
Posts: 780
Joined: 06 Aug 2011, 21:34

Re: Master libraries

Post by jhooks1 » 01 Apr 2012, 19:27

It think its saying this because I didn't build debug Ogre Libraries, so I am missing the debug libraries. Hopefully release mode will work

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests