[SOLVED] Weird visual glitches

Support for running, installing or compiling OpenMW

Before you submit a bug report for the first time, please read: Bug reporting guidelines
Post Reply
terratus
Posts: 3
Joined: 24 Mar 2019, 15:42

[SOLVED] Weird visual glitches

Post by terratus » 24 Mar 2019, 16:18

After installing OpenMW I've noticed that the Rocks and pewter jugs and cups have a weird texture.

I am using the GoG version of Morrowind and an Nvidia graphics card.

I also have installed MGSO, could this be a possible issue?

Ps: How do I add images to this post? I tried adding the files but got an http error.
Last edited by terratus on 24 Mar 2019, 17:58, edited 1 time in total.

terratus
Posts: 3
Joined: 24 Mar 2019, 15:42

Re: Weird visual glitches

Post by terratus » 24 Mar 2019, 17:57

After deinstalling MGSO and resetting the .ini file the bug disappeared

User avatar
kuyondo
Posts: 230
Joined: 29 Mar 2016, 17:45

Re: [SOLVED] Weird visual glitches

Post by kuyondo » 24 Mar 2019, 18:21

fake bump maps i guess

User avatar
lysol
Posts: 1294
Joined: 26 Mar 2013, 01:48
Location: Sweden

Re: Weird visual glitches

Post by lysol » 24 Mar 2019, 19:38

terratus wrote:
24 Mar 2019, 17:57
After deinstalling MGSO and resetting the .ini file the bug disappeared
If you do want to use MGSO after all, you've got this patch for the rocks:

https://www.nexusmods.com/morrowind/mods/45140/

The jugs and cups issue will probably be solved with this mod (pick the OpenMW version):

https://www.nexusmods.com/morrowind/mods/46385
Normal mapped texture replacers, exclusive for OpenMW:
My Nexus page

terratus
Posts: 3
Joined: 24 Mar 2019, 15:42

Re: [SOLVED] Weird visual glitches

Post by terratus » 24 Mar 2019, 19:40

I'll take a look at it.

Post Reply