script not found error

General discussion regarding the OpenMW project.
For technical support, please use the Support subforum.
Post Reply
User avatar
asmo
Posts: 229
Joined: 18 Sep 2014, 21:20

script not found error

Post by asmo » 08 Dec 2015, 03:11

Hi, I have a problem, the engine does not find a specific script.

Please have a look at the screenshot. The last purple row in the console shows the problem. It should be "*_script" not "*_scrip".

I checked it twice in the CS, the scripts name - in its view as well as the item that has the script - in both places is correct. The scripts table shows the right name as well, verify shows no error. I used the search function as well, it only shows "*_script"
What's wrong here?

Thanks in advance!
Attachments
script_not_found.png
gentoo Linux - rolling release

User avatar
scrawl
Posts: 2152
Joined: 18 Feb 2012, 11:51
Contact:

Re: script not found error

Post by scrawl » 08 Dec 2015, 03:24

Script IDs can not be longer than 32 characters, because of the data structure used for saving (inherited from vanilla MW). https://github.com/OpenMW/openmw/blob/m ... pt.hpp#L34

I presume that OpenCS does not do any checking that created script IDs are actually within that character limit. Please raise a bug report.

User avatar
asmo
Posts: 229
Joined: 18 Sep 2014, 21:20

Re: script not found error

Post by asmo » 08 Dec 2015, 03:33

scrawl wrote:Script IDs can not be longer than 32 characters, because of the data structure used for saving (inherited from vanilla MW). https://github.com/OpenMW/openmw/blob/m ... pt.hpp#L34

I presume that OpenCS does not do any checking that created script IDs are actually within that character limit. Please raise a bug report.
I see,
report: https://bugs.openmw.org/issues/3066
gentoo Linux - rolling release

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests