Search found 858 matches

by Atahualpa
19 Mar 2019, 02:23
Forum: Organisation and Planning
Topic: OpenMW 0.45.0
Replies: 379
Views: 69010

Re: OpenMW 0.45.0

Huh, no errors, no glitches - the video is up. Please feel free to proofread the transcript and proof-, ehm, watch the video. Feedback appreciated. :) (Subtitles are still missing, hence the transcript.)


>>> WIP Engine Video <<<


OpenMW_0-45-0_Script_English.txt
(10.18 KiB) Downloaded 40 times
by Atahualpa
19 Mar 2019, 00:13
Forum: Organisation and Planning
Topic: OpenMW 0.45.0
Replies: 379
Views: 69010

Re: OpenMW 0.45.0

Update: Blender currently renders the engine video, ETA in two hours. After that, I need to carefully check the whole video for errors and (if necessary) re-render everything. Since it's midnight here, I think the video should be uploaded tomorrow (= Tuesday) morning (ca. 8 a.m., GMT). After a full ...
by Atahualpa
16 Feb 2019, 10:56
Forum: Organisation and Planning
Topic: OpenMW 0.45.0
Replies: 379
Views: 69010

Re: OpenMW 0.45.0

Nice, alright. Paging @Atahualpa how are we looking? As you already noticed, the announcement is proofread (and I'm also halfway through the translation). Still need a bit of time for the videos, so please be patient. New status should be: Current Release Status Windows RCs: tested Linux Binary RCs...
by Atahualpa
08 Feb 2019, 15:17
Forum: Off Topic
Topic: Lysol's normal mapped texture packs
Replies: 267
Views: 61203

Re: Lysol's normal mapped texture packs

lysol wrote:
08 Feb 2019, 14:20
Sooooo. I released an update for the imperial pack. Who would have thought, after like 2 and a half years...
+1 for the update
+1 for future Project Atlas compatibility
by Atahualpa
06 Feb 2019, 12:31
Forum: Organisation and Planning
Topic: OpenMW 0.45.0
Replies: 379
Views: 69010

Re: OpenMW 0.45.0

For everyone wondering what's going on:

We internally decided to squash in several fixes to problems introduced by 0.45.0 changes. Nothing too drastic, but RCs - of course - need to be rebuilt and tested.
by Atahualpa
05 Feb 2019, 11:16
Forum: Support
Topic: Spelleffect still visible after cast
Replies: 10
Views: 1243

Re: Spelleffect still visible after cast

Can you explain. What i have to do? akortunov wrote a fix for your issue (unintended looping particles on dead actors) which was just merged. The next nightly build should include the fix, so grab it as soon as it is available, reinstall OpenMW, and carry on with your savegame. :) If there are any ...
by Atahualpa
04 Feb 2019, 21:40
Forum: Feature Requests and Suggestions
Topic: Better handling of mod conflicts and mod merging
Replies: 8
Views: 1308

Re: Better handling of mod conflicts and mod merging

Well, I think that many of us would agree that modifying a single entry in a record without automatically "overwriting" the whole record could be advantageous. And, yes, this could be achieved by adding a "Touch" status which marks an entry as "intentionally unmodified" - in contrast to "base" entri...
by Atahualpa
04 Feb 2019, 21:28
Forum: Support
Topic: Spelleffect still visible after cast
Replies: 10
Views: 1243

Re: Spelleffect still visible after cast

Can you reproduce the issue? Does it happen every time or only sometimes? Also, is this the log file from when your issue occurred? I don't see any cell loading and stuff, e.g.: Loading content file Morrowind.esm Loading content file Tribunal.esm Loading content file Bloodmoon.esm Playing Music/Spec...
by Atahualpa
04 Feb 2019, 21:19
Forum: Off Topic
Topic: Gaming mouse
Replies: 14
Views: 2469

Re: Gaming mouse

Just to throw in some personal experience: I use a Logitech G502 Proteus Spectrum and it is the best mouse I've ever used in my life. Definitely suited for gaming as well as for your daily office/multimedia tasks. - No connection problems, no jittering (at least on smooth surfaces), weight/balance o...
by Atahualpa
04 Feb 2019, 21:03
Forum: Support
Topic: Spelleffect still visible after cast
Replies: 10
Views: 1243

Re: Spelleffect still visible after cast

Sure. What Information do you need? 1. Do you use any mods? 2. If yes, what is your load order? 3. Is there any suspicious output to your openmw.log file in your local OpenMW folder when you encounter that bug? (If you don't mind, you can just post the whole file content here.) I'm running Night Bu...