OpenMW 0.32.0

Anything related to PR, release planning and any other non-technical idea how to move the project forward should be discussed here.
Post Reply
HiPhish
Posts: 323
Joined: 02 Jul 2012, 08:36

Re: OpenMW 0.32.0

Post by HiPhish » 29 Aug 2014, 14:23

Working on OS X 10.9.4, 24" iMac early 2009

User avatar
psi29a
Posts: 4934
Joined: 29 Sep 2011, 10:13
Location: Belgium
Gitlab profile: https://gitlab.com/psi29a/
Contact:

Re: OpenMW 0.32.0

Post by psi29a » 29 Aug 2014, 15:10


User avatar
Ace (SWE)
Posts: 849
Joined: 15 Aug 2011, 14:56

Re: OpenMW 0.32.0

Post by Ace (SWE) » 30 Aug 2014, 18:41

Windows RCs, finally: (Using MyGUI 3.2.1 too)

32-bit
64-bit

Tolchock
Posts: 49
Joined: 13 Nov 2012, 00:28

Re: OpenMW 0.32.0

Post by Tolchock » 31 Aug 2014, 03:04

Am using Ace's build, 64-bit.

Save Games from previous versions aren't working with the release candidate (see screenshot). Still working with the latest nightly build, though. Everything seems fine otherwise.
Attachments
screenshot127.png
Save Load Error

User avatar
scrawl
Posts: 2152
Joined: 18 Feb 2012, 11:51

Re: OpenMW 0.32.0

Post by scrawl » 31 Aug 2014, 03:16

Save games should be compatible, and I noticed no issues with my older saves. Either we have a windows specific bug again or there's something wrong with the build?
Can you attach the save game for testing on my end?

User avatar
ElderTroll
Posts: 499
Joined: 25 Jan 2012, 07:01

Re: OpenMW 0.32.0

Post by ElderTroll » 31 Aug 2014, 05:32

I can confirm this bug on windows 7 64 bit. Also, it seems that the actors mouths are no longer lip syncing. They remain open until the characters finished speaking. Seems like a couple regressions.
“A society grows great when old men plant trees whose shade they know they shall never sit in.”

Tolchock
Posts: 49
Joined: 13 Nov 2012, 00:28

Re: OpenMW 0.32.0

Post by Tolchock » 31 Aug 2014, 07:37

Save file here: http://1drv.ms/1zYOjc8. And yeah, can confirm the mouths aren't syncing -- didn't realise that one was implemented yet.

User avatar
cc9cii
Posts: 519
Joined: 28 Mar 2013, 04:01

Re: OpenMW 0.32.0

Post by cc9cii » 31 Aug 2014, 10:04

Just confirming the same issue, but only with RC build. Locally built openmw loads that savefile ok.

User avatar
Zini
Posts: 5538
Joined: 06 Aug 2011, 15:16

Re: OpenMW 0.32.0

Post by Zini » 31 Aug 2014, 10:11

Weird. Is the local build also from the openmw-32 branch?

User avatar
cc9cii
Posts: 519
Joined: 28 Mar 2013, 04:01

Re: OpenMW 0.32.0

Post by cc9cii » 31 Aug 2014, 10:13

No, but I'll give that a try now.

EDIT: 0.32 branch seems ok (tested 0f290493).

Post Reply