perfomance issues

Support for running, installing or compiling OpenMW

Before you submit a bug report for the first time, please read: Bug reporting guidelines
Post Reply
masterAndreas
Posts: 2
Joined: 11 May 2017, 14:23

perfomance issues

Post by masterAndreas » 11 May 2017, 15:34

Code: Select all

Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Kaveri [Radeon R7 Graphics]
           Display Server: X.Org 1.19.3 drivers: amdgpu (unloaded: modesetting) Resolution: [email protected]
           GLX Renderer: Gallium 0.4 on AMD KAVERI (DRM 3.9.0 / 4.10.15-1-MANJARO, LLVM 4.0.0)
           GLX Version: 3.0 Mesa 17.0.5
CPU:       Quad core AMD A10-7850K Radeon R7 12 Compute Cores 4C+8G (-MCP-) cache: 8192 KB 
           clock speeds: max: 3700 MHz 1: 1700 MHz 2: 1700 MHz 3: 1700 MHz 4: 1700 MHz
System:    Host: master-pc Kernel: 4.10.15-1-MANJARO x86_64 (64 bit) Desktop: i3 4.13 Distro: Manjaro Linux
min setings 1366X768
FOV 110
and i get ~30-50FPS in the starting area
in comparison i get 60FPS most of the time in `SKYRIM SE`

Graphics mods i installed
also Tamriel Rebuilt & Morrowind Rebirth & and all official add ons are enabled

User avatar
Jyby
Posts: 408
Joined: 10 Dec 2013, 04:16

Re: perfomance issues

Post by Jyby » 11 May 2017, 16:24

Moved to Support
Macbook Air 2013 - 1.7GHz Intel i7 - 8 GB - 512 GB SSD - Intel HD 5000
Windows 10 PC - 4GHz Intel i7 - 16 GB - 512 GB SSD - EVGA GTX 1060 SSC

masterAndreas
Posts: 2
Joined: 11 May 2017, 14:23

Re: perfomance issues

Post by masterAndreas » 13 May 2017, 18:41

i have tried OPEN MW on the same PC on windows and i get ~10FPS in balmora

User avatar
DestinedToDie
Posts: 1149
Joined: 29 Jun 2015, 09:08

Re: perfomance issues

Post by DestinedToDie » 13 May 2017, 21:44

10 fps sounds really sad. Could you go to Balmora, hit F3 4 times and make a screenshot of the result?

Post Reply