Re: 0.23 Linux - textures are missing

Support for running, installing or compiling OpenMW

Before you submit a bug report for the first time, please read: Bug reporting guidelines
Locked
User avatar
lgromanowski
Site Admin
Posts: 1193
Joined: 05 Aug 2011, 22:21
Location: Wroclaw, Poland
Contact:

Re: 0.23 Linux - nie ma tekstur

Post by lgromanowski » 05 Jun 2013, 06:28

djalex wrote:Witajcie !!

bardzo wdzięczny za wersję dla Linux

bo nie może grać :-(
0.22 - nie uruchamia się w ogóle.
0.21 - wszystko działało

czekał miesiąc, ale postanowiłem napisać

0.23 - prace wewnętrzne, nie prace zewnętrzny
prosto czarna ekran i interface

Komputer
Ubuntu + MATE desktop 13.04 64bit
AMD [email protected]/8Gb ram/60gb ssd/570GTX

zrzut ekranu (wewnętrzne )
http://filebeam.com/d75fca0203fb226c86b ... d4b43c.jpg
Hi,
if you want quick reply then please use English language, because as far I know there are only three people here which know Polish language. Btw. Polish language isn't your first langueage, right (your message looks like translated with google translator)?

Please provide output of:

Code: Select all

glxinfo | egrep -i "(vendor|renderer)"
and check your configuration in ~/.config/openmw/openmw.ini (disable shaders etc.)
best regards,
Lukasz

User avatar
djalex
Posts: 7
Joined: 12 Jan 2013, 16:50

Re: 0.23 Linux - nie ma tekstur

Post by djalex » 05 Jun 2013, 09:46

not first of course, but im need a training. First is russian.but im near always reading news on Polish. Just like it language.

data files - 3 morrowind, bloodmoon, tribunal , no other plugins
Res ^ 1680x1023

a sorry , forgot about glxinfo

Code: Select all

[email protected] / $ glxinfo | egrep -i "(vendor|renderer)"
server glx vendor string: NVIDIA Corporation
client glx vendor string: NVIDIA Corporation
OpenGL vendor string: NVIDIA Corporation
OpenGL renderer string: GeForce GTX 570/PCIe/SSE2
[email protected] / $ glxinfo | grep OpenGL
OpenGL vendor string: NVIDIA Corporation
OpenGL renderer string: GeForce GTX 570/PCIe/SSE2
OpenGL version string: 4.3.0 NVIDIA 319.17
OpenGL shading language version string: 4.30 NVIDIA via Cg compiler
OpenGL extensions:
Openmw.cfg (ini nie ma)

Code: Select all

resources=/usr/share/games/openmw/resources
data-local="?local?data"
data="/media/F/Games/Morrowind TRP/Data Files"
data="?global?data"
data="?mw?Data Files"
data="/media/user/F/Games/Morrowind/Data Files"
master=Morrowind.esm
master=Tribunal.esm
master=Bloodmoon.esm
Where is the shaders?

User avatar
lgromanowski
Site Admin
Posts: 1193
Joined: 05 Aug 2011, 22:21
Location: Wroclaw, Poland
Contact:

Re: 0.23 Linux - textures are missing

Post by lgromanowski » 05 Jun 2013, 11:26

djalex wrote: Openmw.cfg (ini nie ma)

Code: Select all

resources=/usr/share/games/openmw/resources
data-local="?local?data"
data="/media/F/Games/Morrowind TRP/Data Files"
data="?global?data"
data="?mw?Data Files"
data="/media/user/F/Games/Morrowind/Data Files"
master=Morrowind.esm
master=Tribunal.esm
master=Bloodmoon.esm
Where is the shaders?
Sorry, shader settings are in settings.cfg file. Just change them to false. Also, in ~/.config/openmw/ directory there should be Ogre log file, please post it here too.
best regards,
Lukasz

User avatar
djalex
Posts: 7
Joined: 12 Jan 2013, 16:50

Re: 0.23 Linux - textures are missing

Post by djalex » 05 Jun 2013, 14:03

.ini tutaj
http://pastebin.com/NLe2WfS4

Im trying update to Linux Kernel 3.9.0 and latest Nvidia driver (319 beta)

i trying change shaders : true-false
But if i goto outdoor , only thing i see - is interface and blank screen
i think not require add screenshot of this?

Water shaders changes successfuly (on-off)

Maybe exist command enabling additional light ?

User avatar
djalex
Posts: 7
Joined: 12 Jan 2013, 16:50

Re: 0.23 Linux - textures are missing

Post by djalex » 13 Jun 2013, 23:52

0.24 nothing changes

i Full reinstall system ,my repack based on Mint 14 64 bit (not 15)
install only nvidia driver and morrowind ( copying from old image)
on every releases lower than 0.22 (or 0.21?) all works perfectly.

i thinking about change 570GTX to 680GTX ... don't know how to fix it.

and see only this in outer world (blank screen)
http://cs405431.vk.me/v405431257/9486/nz7paTFE9AU.jpg
and something strange on menu images.

FPS changes if disable or enable shadows
unfortunately, i cannot read symbols "ðŧŧ³²¼½¼óþ" in menu . i don't know exactly what i Enable or disable.

maybe some in config have wrong data like WorldLight=0 or not? may it be?
very happy to see working AI and key "new game" !!!!

Two worlds or Skyrim works ideal.

User avatar
psi29a
Posts: 4807
Joined: 29 Sep 2011, 10:13
Location: Belgium
Gitlab profile: https://gitlab.com/psi29a/
Contact:

Re: 0.23 Linux - textures are missing

Post by psi29a » 14 Jun 2013, 08:08

What are you using? The generic Linux or the Debs?

As and aside, why does your OpenMW look like it is running on windows? ;)

User avatar
pvdk
Posts: 523
Joined: 12 Aug 2011, 16:34

Re: 0.23 Linux - textures are missing

Post by pvdk » 14 Jun 2013, 11:50

Haha looks like OpenMW running in Wine :shock:

User avatar
psi29a
Posts: 4807
Joined: 29 Sep 2011, 10:13
Location: Belgium
Gitlab profile: https://gitlab.com/psi29a/
Contact:

Re: 0.23 Linux - textures are missing

Post by psi29a » 14 Jun 2013, 12:55

pvdk wrote:Haha looks like OpenMW running in Wine :shock:
That is what I was thinking...

silentthief
Posts: 424
Joined: 18 Apr 2013, 01:20
Location: Currently traversing the Ascadian Isles

Re: 0.23 Linux - textures are missing

Post by silentthief » 14 Jun 2013, 13:47

i thought nvidia drivers were not working right thru wine, but maybe it just was I couldn't get them working right.

ST
"You like to dance close to the fire, don't you?."

User avatar
psi29a
Posts: 4807
Joined: 29 Sep 2011, 10:13
Location: Belgium
Gitlab profile: https://gitlab.com/psi29a/
Contact:

Re: 0.23 Linux - textures are missing

Post by psi29a » 14 Jun 2013, 16:09

why use wine when we have Linux builds?

Locked