Blessing sound very loud, audio slider does nothing [Ver. 0.42]

Support for running, installing or compiling OpenMW

Before you submit a bug report for the first time, please read: Bug reporting guidelines
Post Reply
Padawelts
Posts: 4
Joined: 12 Aug 2017, 19:33

Blessing sound very loud, audio slider does nothing [Ver. 0.42]

Post by Padawelts » 12 Aug 2017, 19:42

Just did a fresh install of OpenMW v0.42 and its like the vanilla loud spell/armor sound bug but instead the blessing sound (like from a temple restoration) is very loud and none of the audio sliders are effecting it, a few other sounds seem to be also effected like the weather? not nearly as bad as the blessing though. I've reinstalled Morrowind and tried setting all the audio levels to 0.5-0.2 in the settings.cfg as well as disabling HTRF with no luck.

EDIT: after trying for a while, I was able to do a temporary fix by lowering the volume of the actual sounds in Audacity.
Last edited by Padawelts on 15 Aug 2017, 00:18, edited 1 time in total.

User avatar
akortunov
Posts: 88
Joined: 13 Mar 2017, 13:49
Location: Samara, Russian Federation
Github profile: https://github.com/akortunov

Re: Blessing sound very loud, audio slider does nothing [Ver. 0.42]

Post by akortunov » 12 Aug 2017, 20:45

https://bugs.openmw.org/issues/3647

OpenMW now plays sound from every effect in spell.

Padawelts
Posts: 4
Joined: 12 Aug 2017, 19:33

Re: Blessing sound very loud, audio slider does nothing [Ver. 0.42]

Post by Padawelts » 12 Aug 2017, 21:03

That makes sense, thanks for the link. hope it gets fixed :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests