Ogre Plugin

Involved development of the OpenMW construction set.
Post Reply
graffy
Posts: 142
Joined: 06 Feb 2013, 19:30

Ogre Plugin

Post by graffy » 04 Nov 2013, 14:14

Sooo... The latest addition to the editor - sort of doesn't work for me. :)

Compiling the project generated linker errors (undefined references to ogereinit). A little digging and I realized the ogreinit component wasn't included in the components::CMakeLists.txt. So, I added it, deleted the cache, and re-ran CMake. No change. I can comment out the code that is tied to the new plugin, but I'd sooner not, obviously... Unless there's something to be added to the project-level CMake script, I'm at a bit of a loss...

User avatar
Zini
Posts: 5134
Joined: 06 Aug 2011, 15:16

Re: Ogre Plugin

Post by Zini » 04 Nov 2013, 14:21

ogreinit is handled in the components CMakeFile. And it builds out of the box for me.

graffy
Posts: 142
Joined: 06 Feb 2013, 19:30

Re: Ogre Plugin

Post by graffy » 05 Nov 2013, 00:49

Zini wrote:ogreinit is handled in the components CMakeFile. And it builds out of the box for me.
Right, and this is what I added:

Code: Select all

add_component_dir (ogreinit
    ogreinit
    ogreplugin
    )
But rerunning cmake under QtCreator doesn't make it appear... Hmmm...

edit:
Seems to be an issue with Qt Creator on my end...

User avatar
Zini
Posts: 5134
Joined: 06 Aug 2011, 15:16

Re: Ogre Plugin

Post by Zini » 05 Nov 2013, 08:37

I still don't understand why the add_component_dir is missing on your side. I assure you, it is present in master. If you don't have it, then your local repository is either broken our outdated.

graffy
Posts: 142
Joined: 06 Feb 2013, 19:30

Re: Ogre Plugin

Post by graffy » 05 Nov 2013, 14:06

nm.. I pulled form the wrong branch. I see it in master. I was pulling from openmw-27.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest