Before I apply.

You want to be an OpenMW developer and you want to write something about yourself? Please kindly direct it here.
Post Reply
User avatar
soren11112
Posts: 5
Joined: 24 Oct 2016, 04:28

Before I apply.

Post by soren11112 » 24 Oct 2016, 04:37

I was just wondering what languages this is programmed in, particulary the Android side. BTW, I can work with any variable based language, aka I know Python, JS, C++, C#, and GML(I know useless language.) I also know Papyrus and HTML5.
Also, I can't check because I have no access to a computer ATM.

Cramal
Posts: 183
Joined: 19 Sep 2014, 13:37

Re: Before I apply.

Post by Cramal » 27 Oct 2016, 18:15

OpenMW and OpenCS are mainly in C++.

QT is used for the GUI of OpenCS

User avatar
soren11112
Posts: 5
Joined: 24 Oct 2016, 04:28

Re: Before I apply.

Post by soren11112 » 03 Nov 2016, 03:16

OK, thanks.

User avatar
lysol
Posts: 675
Joined: 26 Mar 2013, 01:48
Location: Sweden

Re: Before I apply.

Post by lysol » 03 Nov 2016, 08:34

Cramal wrote: QT is used for the GUI of OpenCS
Isn't it used for the GUI of the game engine also?
Normal mapped texture replacers, exclusive for OpenMW:
My Nexus page

Chris
Posts: 1274
Joined: 04 Sep 2011, 08:33

Re: Before I apply.

Post by Chris » 03 Nov 2016, 09:29

lysol wrote:
Cramal wrote: QT is used for the GUI of OpenCS
Isn't it used for the GUI of the game engine also?
No, MyGUI is used in-game. I'd be curious what using Qt would be like though, presuming performance would be good.

User avatar
lysol
Posts: 675
Joined: 26 Mar 2013, 01:48
Location: Sweden

Re: Before I apply.

Post by lysol » 03 Nov 2016, 09:47

Chris wrote:
lysol wrote:
Cramal wrote: QT is used for the GUI of OpenCS
Isn't it used for the GUI of the game engine also?
No, MyGUI is used in-game. I'd be curious what using Qt would be like though, presuming performance would be good.
Duh, nevermind. I know this, I just mixed Qt and MyGUI up.
Normal mapped texture replacers, exclusive for OpenMW:
My Nexus page

User avatar
soren11112
Posts: 5
Joined: 24 Oct 2016, 04:28

Re: Before I apply.

Post by soren11112 » 07 Nov 2016, 19:30

Question while you're here; can I use Visual Studio Code and not setup a new Qt?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest