OpenMW 0.12.0

Anything related to PR, release planning and any other non-technical idea how to move the project forward should be discussed here.
User avatar
raevol
Posts: 3000
Joined: 07 Aug 2011, 01:12
Location: Caldera

Re: OpenMW 0.12.0

Post by raevol » 06 Mar 2012, 00:17

Oh nice... well, packages are up! I'll post the release announcement to the main website, and then ElderTroll and I need to spread the word.

EDIT: omg: http://openmw.org/2012/03/06/openmw-0-12-0-released/

User avatar
raevol
Posts: 3000
Joined: 07 Aug 2011, 01:12
Location: Caldera

Re: OpenMW 0.12.0

Post by raevol » 06 Mar 2012, 00:46

Any ideas why this is not showing up on the main page?

Yacoby
Posts: 119
Joined: 30 Sep 2011, 09:42

Re: OpenMW 0.12.0

Post by Yacoby » 06 Mar 2012, 00:53

Some cache not cleared maybe? If you look at the list of posts for March is says 1 on the main page but when you click on it it says 2 *shrugs*

User avatar
raevol
Posts: 3000
Joined: 07 Aug 2011, 01:12
Location: Caldera

Re: OpenMW 0.12.0

Post by raevol » 06 Mar 2012, 02:39

It's showing up for me now. Yay!

User avatar
pvdk
Posts: 523
Joined: 12 Aug 2011, 16:34

Re: OpenMW 0.12.0

Post by pvdk » 06 Mar 2012, 02:55

Arch Linux packages are updated!

trikorder
Posts: 44
Joined: 07 Feb 2012, 16:33

Re: OpenMW 0.12.0

Post by trikorder » 06 Mar 2012, 09:16

K1ll wrote:
Ace (SWE) wrote:Rejoice, Windows x64 build: http://ace.haxalot.com/projects/OpenMW/ ... -win64.exe

(Haven't been able to test it properly as I built it over remote desktop)
I've tried it and it's missing the d3dx9_43.dll used by the direct3d9 renderer.

Everything works fine when using the opengl renderer.
Do you have the latest directx update ? I had similar problem with win32 then I updated the directx with directx_Jun2010_redist.exe and it solved the d3dx9_43.dll problem.

User avatar
scrawl
Posts: 2152
Joined: 18 Feb 2012, 11:51

Re: OpenMW 0.12.0

Post by scrawl » 06 Mar 2012, 15:14

tested x64 on arch linux.

launcher works, but openmw doesn't start:

Code: Select all

OGRE Exception when attempting to add sky: OGRE EXCEPTION(5:ItemIdentityException): Can not find codec for 'png' image format.
There are no formats supported (no codecs registered). in Codec::getCodec at /build/buildd/ogre-1.7.3/OgreMain/src/OgreCodec.cpp (line 69)
maybe you didn't compile ogre with freeimage-dev ?

User avatar
sirherrbatka
Posts: 2154
Joined: 07 Aug 2011, 17:21

Re: OpenMW 0.12.0

Post by sirherrbatka » 06 Mar 2012, 15:23

Teste x64 on my simple mepis (debian stable). Works like charm :)

User avatar
pvdk
Posts: 523
Joined: 12 Aug 2011, 16:34

Re: OpenMW 0.12.0

Post by pvdk » 06 Mar 2012, 17:26

scrawl wrote:maybe you didn't compile ogre with freeimage-dev ?
Strange, I added Ogre 1.7.2 as a dependency because the main repo has Ogre 1.8. It has freeimage as a dependency and it works here. However, the package is flagged out-of-date, so we might want to look for another Ogre package.

User avatar
scrawl
Posts: 2152
Joined: 18 Feb 2012, 11:51

Re: OpenMW 0.12.0

Post by scrawl » 06 Mar 2012, 17:39

I meant the binary .tar.gz package from the download page. Sorry if that wasn't clear.

Post Reply