OpenMW 0.24.0

Anything related to PR, release planning and any other non-technical idea how to move the project forward should be discussed here.
User avatar
Greendogo
Posts: 1374
Joined: 26 Aug 2011, 02:04

Re: OpenMW 0.24.0

Post by Greendogo » 10 Jun 2013, 09:43

Zini wrote:Would require special code for both Linux and Windows. Not in favour of it. Windows is an ugly bloody mess anyway. A lower case directory name will hardly make it worse.
Thought so.

User avatar
Ace (SWE)
Posts: 807
Joined: 15 Aug 2011, 14:56

Re: OpenMW 0.24.0

Post by Ace (SWE) » 10 Jun 2013, 11:30

Right, new Windows RCs. Get them while they're still lukewarm.
See if this solves the audio issue.

32-bit
64-bit

qqqbbb
Posts: 19
Joined: 29 Aug 2012, 14:18

Re: OpenMW 0.24.0

Post by qqqbbb » 10 Jun 2013, 12:13

I didnt have any sound issues with RC1. RC2 runs fine too. OS windows 7 x64.

Tolchock
Posts: 49
Joined: 13 Nov 2012, 00:28

Re: OpenMW 0.24.0

Post by Tolchock » 10 Jun 2013, 16:14

Can confirm that the sound is working in the Windows 32-bit RC2. I experienced a crash on startup in RC1.

K1ll
Posts: 140
Joined: 06 Aug 2011, 21:54

Re: OpenMW 0.24.0

Post by K1ll » 10 Jun 2013, 19:12

New Linux targz RCs as well:

32 Bit
64 Bit

User avatar
raevol
Posts: 2802
Joined: 07 Aug 2011, 01:12
Location: Caldera

Re: OpenMW 0.24.0

Post by raevol » 10 Jun 2013, 19:14

Zini wrote:We don't have a fix for the Polish version. Basically, the translators fucked up and created broken records. We are not sure how to properly deal with them and that only persons owning the Polish version can work on it properly makes it even harder.
Ouch. :( Well, hopefully someday!

MacKom
Posts: 43
Joined: 26 Mar 2013, 13:00

Re: OpenMW 0.24.0

Post by MacKom » 10 Jun 2013, 19:33

0.24.0 RC2 32 bit version working on my side as well (only OpenGL tho, very low framerates).

However, I have another question. Namely, this -
Image

All custom heads that I made don`t render properly. Did not experience this with "regular" Morrowind. Is this perhaps something on my or your side?

User avatar
Greendogo
Posts: 1374
Joined: 26 Aug 2011, 02:04

Re: OpenMW 0.24.0

Post by Greendogo » 11 Jun 2013, 01:11

OpenMW's working fine on my end as well.

There's a NPC collision issue with a "Dead Body" right at the entrance to "Andrano Ancestral Tomb".

User avatar
Zini
Posts: 5533
Joined: 06 Aug 2011, 15:16

Re: OpenMW 0.24.0

Post by Zini » 11 Jun 2013, 19:38

Okay. Looks like we are good. The two other problems mentioned since the last RC build should go into the issue tracker.

Tag has been applied. Release, please!

User avatar
raevol
Posts: 2802
Joined: 07 Aug 2011, 01:12
Location: Caldera

Re: OpenMW 0.24.0

Post by raevol » 11 Jun 2013, 20:58

Here we gooo...

Packagers, if you want me to use any of the current RC packages as release packages, please let me know. Otherwise I will be waiting for new release packages from everyone.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests