OpenMW 0.43.0

Anything related to PR, release planning and any other non-technical idea how to move the project forward should be discussed here.
User avatar
Ace (SWE)
Posts: 750
Joined: 15 Aug 2011, 14:56

Re: OpenMW 0.43.0

Post by Ace (SWE) » 05 Dec 2017, 19:46

The package on Chocolatey is now upgraded as well.

User avatar
ap0
Posts: 247
Joined: 11 Aug 2011, 18:47
Location: France
Contact:

Re: OpenMW 0.43.0

Post by ap0 » 06 Dec 2017, 19:28

Congratz :)

User avatar
Greendogo
Posts: 1292
Joined: 26 Aug 2011, 02:04

Re: OpenMW 0.43.0

Post by Greendogo » 07 Dec 2017, 06:19

It looks like we're getting pretty close to release, I imagine the next four days, right? Otherwise we really could use a retrospective news report of 0.44.0 work, even if the release post is only 7 days away. Try to keep up on blog posts for professionalism's sake.

User avatar
raevol
Posts: 2498
Joined: 07 Aug 2011, 01:12
Location: Caldera

Re: OpenMW 0.43.0

Post by raevol » 07 Dec 2017, 06:21

Greendogo wrote:
07 Dec 2017, 06:19
It looks like we're getting pretty close to release, I imagine the next four days, right? Otherwise we really could use a retrospective news report of 0.44.0 work, even if the release post is only 7 days away. Try to keep up on blog posts for professionalism's sake.
https://openmw.org/2017/openmw-0-43-0-released/

Is cloudfare busted for you?

User avatar
Greendogo
Posts: 1292
Joined: 26 Aug 2011, 02:04

Re: OpenMW 0.43.0

Post by Greendogo » 07 Dec 2017, 10:47

Weird, yeah something happened. I cleared my cache and reloaded (Chrome) and it comes up just fine. :D

DarkElf1337
Posts: 1
Joined: 07 Dec 2017, 16:24

Re: OpenMW 0.43.0

Post by DarkElf1337 » 07 Dec 2017, 16:28

Hey all,
Really pumped about .43!! Just a quick question and I am a bit of a novice here. But how do I go about using the tes3mp-browser application for .43?

I played .42, just downloaded the exe for .43 for windows but when I click on tes3mp-browser and then on a server it says "the client or server is outdated".

Does .43 have a corresponding server browser, or am I just an idiot, lol.

magamo
Posts: 72
Joined: 28 May 2016, 17:28

Re: OpenMW 0.43.0

Post by magamo » 07 Dec 2017, 16:40

This really should be posted in the TES3MP section -- It has little to do with OpenMW itself. It certainly shouldn't be posted on a release planning thread for OpenMW.

User avatar
raevol
Posts: 2498
Joined: 07 Aug 2011, 01:12
Location: Caldera

Re: OpenMW 0.43.0

Post by raevol » 07 Dec 2017, 20:07

Greendogo wrote:
07 Dec 2017, 10:47
Weird, yeah something happened. I cleared my cache and reloaded (Chrome) and it comes up just fine. :D
Not just you, it's something to do with the CDN. It happens to me too. Unfortunately (Fortunately?) the benefits of the CDN outweigh the drawbacks.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests