Missing a dependency? (variables not set)

Support for running, installing or compiling OpenMW
Locked
User avatar
lgromanowski
Site Admin
Posts: 1143
Joined: 05 Aug 2011, 22:21
Location: Wroclaw, Poland
Github profile: https://github.com/lgromanowski
Contact:

Missing a dependency? (variables not set)

Post by lgromanowski » 15 Aug 2011, 13:23

Pahanilmanlintu wrote:

Code: Select all

$ cmake /home/veepee/softasälä/openmw/openmw-0.08
-- OpenMW pre-built binaries not found.  Using standard locations.
--   libraries : OgreMain from /usr/lib
--   includes  : /usr/include/OGRE
-- Looking for OIS...
-- Found OIS: optimized;/usr/lib/libOIS.so;debug;/usr/lib/libOIS.so
CMake Error: The following variables are used in this project, but they are set to NOTFOUND.
Please set them or make sure they are set and tested correctly in the CMake files:
SNDFILE_INCLUDE_DIR
   used as include directory in directory /home/veepee/softasälä/openmw/openmw-0.08/apps/openmw
SNDFILE_LIBRARY
    linked by target "openmw" in directory /home/veepee/softasälä/openmw/openmw-0.08/apps/openmw

-- Configuring incomplete, errors occurred!
Something to do with OIS? I installed libois-1.2.0 & libois-dev through ubuntu package management. Do i need more OIS-related packages or something else?
Oh, and i also have sndfile-related packages from ubuntu repos.
Zini wrote: Nothing wrong with OIS. That's the sound system acting up again. Are you using the MPF123 option? If so, you also need to install libsndfile1-dev and libsndfile1.
Pahanilmanlintu wrote: Thanks. For some reason libsndfile1-dev wasn't visible in synaptic even though it installs fine with apt-get.
best regards,
Lukasz

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest